Din handlekurv

Handlekurven er tom.
FRI FRAKT VED KJØP OVER 700,- // BUTIKK I TORGGATA 10, OSLO

Line vant solbriller fra Spitfire!

Publisert 07 februar 2009

Spitfire 83 to infinity. Under vår lille avstemning lovet vi et par valgfrie solbriller fra Spitfire til en av de som la igjen en kommentar. Line ble vinneren, og som seg hør og bør har vi stilt henne noen spørsmål. Hva føler du nå? - Ble ganske overrasket, nesten glemt hele greia, men selvfølgelig kult! Sitter her på stranden i Buccoo, Tobago - ble frastjålet bagen min med blant annet mine fine Le Specs briller for et par uker siden, så skulle gjerne hatt mine nye Spitfire tilsendt hit nå ;) Hvilken solbrille vil du ha? - Jeg ønsker meg Spitfire 83 to infinity eller Spitfire Debonaire, hvilken av de er best på? jeg har jo ikke sett dem live så litt vanskelig å si, men definitivt en av de to Hvor skal du bruke solbrillene? - Hadde jeg hatt brillene nå, skulle jeg brukt de her og i resten av Karibia og Sør/Mellom-Amerika hvor jeg skal tilbringe de neste 4 månedene ;) (Håper folk ble litt misunnelig nå, hører det er kaldt i Norge!) Men får ikke brukt dem før jeg kommer tilbake, så da blir det vel rundt omkring i sommer-Norge; Stavern, Øya ++ Heldiggris!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer blir sjekket før publisering

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev og få 20% rabatt på ditt første kjøp.

Din handlekurv

Subtotal: kr 0,00

Handlekurven er tom.